Går du og leder efter professionel hjælp til anlægning af indkørsel i Hjørring og Aalborg omegn? Som anlægsgartner har vi mange års erfaring med alle former for belægningsarbejde, og kan derfor også hjælpe dig med belægning af en splinter ny indkørsel.

Hvilken belægning passer til din indkørsel?

Som så meget andet har du et hav af muligheder når du skal have anlagt en ny indkørsel. Hvilke sten/fliser skal bruges til arbejdet, hvilket design skal indkørslen have og hvordan skal den passe sammen med resten af det husets udendørs kvaliteter som terrasse, haven, husets facade og meget mere? Når vi udfører anlægning af indkørsel og andet belægningsarbejde for vores kunder sørger vi altid at få en snak angående bl.a. disse spørgsmål. Via en produktiv samtale og fornuftig kontinuerlig dialog kan vi sikre at du som kunde får præcis den løsning du ønsker. Samtidig undgår vi fejl og misforståelser under arbejdet.

Så før du beslutter dig for at lave en ny indkørsel bør du for din egen skyld, gøre dig nogle overvejelser til designet og materialerne.

Hvad koster anlægning af indkørsel?

Du bør også gå igennem dit budget for belægningsarbejdet. Det kan være svært at finde en konkret pris online for en ny indkørsel. Det er en udfordring fordi vi bl.a. skal kende størrelsen på arbejdet og hvilke materialer der skal bruges før vi overhovedet kan begynde at give dig et estimat på en pris.

Skal du have fjernet en gammel belægning på din indkørsel før vi påbegynder arbejdet på din nye indkørsel tæller det naturligvis også med i den samlede pris.

Skal vi stå for anlægning af din indkørsel?

Er du interesseret i at vi står for anlægningen af din indkørsel? Så kan du kontakte os på telefon 50 204 204 for en uforpligtende samtale om dit projekt og hvad det kan komme til at koste. Alternativt kan du også skrive en e-mail til os på andreas@ab-anlaeg.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en anlægning af indkørsel.