Belægning

Et godt belægningsarbejde er noget vi altid er meget stolte af. Samtidig er vores kunder altid tilfredse med det endelige resultat hvilket gør os utroligt glade. Har du brug for en brolægger der kan påtage din belægningsopgave? Så kontakt os i dag.

Havearbejde

Have arbejde er et af vores helt store passioner. Der er ikke noget som flot velholdt have. Vi tilbyder græsslåning, klipning af hæk, træfældning, anlægning af græsplæne alle former for belægningsarbejde og meget mere. Har du brug for en dygtig anlægsgartner? Så kontakt os i dag.

Nyt haveanlæg

Vi tilbyder anlægning af en splinterny have til vores kunder. Som erfaren anlægsgartner og brolægger er der ikke den have vi ikke kan lave til dig. Vores kompetencer for faget indebærer også flotte og overskuelige havetegninger med et flot havedesign med dine ønsker og behov sat i fokus. Ønsker du at få lagt en helt ny have? Så kontakt os i dag.

Hegn

Vi udfører alle former for projekter i træ. Skal du have lavet en ny træterrasse eller et højbed? Så er vi den ideelle samarbejdspartner. Vi har stor passion for vores arbejde og udfører altid arbejdet i høj kvalitet. Er du interesseret kan du kontakte os i dag og høre nærmere.

Oprydning i haver