Drømmer du om et dejligt udeareal, hvor du kan nyde den danske sommer, så er en træterrasse muligvis løsningen for dig. Med en terrasse får du et lækkert områder hvor familien og vennerne kan samles og hygge sig i de varme sommertider. Som virksomhed udfører vi anlægsarbejde, belægningsarbejde og alt arbejde i træ. Derfor har vi stor erfaring med konstruktion af bl.a. træterrasse og hvordan man kan få dem til at passe sammen med haven og boligen som en helhed.

Vi arbejder primært i Hjørring og Aalborg, så går du og leder efter et pålideligt firma der kan klare opgaven og mere til, har du fundet den ideelle samarbejdspartner i os.

Hvilken terrasse drømmer du om?

Vi kan som anlægsgartner og brolægger tilbyde vores kunder træterrasser og belægning af terrasser. Ønsker du en terrasse i træ, flisebelagt eller en blanding af begge muligheder? Uanset din præference kan vi hjælpe dig med konstruktionen af din helt nye terrasse.

Arbejde med fokus på kunden

Når vi påtager en opgave for vores kunder sørger vi altid for at få en produktiv samtale om opgaven for at få en forståelse for kundens forventninger til os og arbejdet.

Hos Andreas Bruce – Anlægsgartner går vi meget op i at vores kunder er tilfredse. Derfor tager vi en grundig samtale med kunderne om arbejdet, på den måde undgår vi fejl og misforståelser, hvilket gør at opgaven altid udføres som kunden ønsker. Så skal vi påtage konstruktionen af din træterrasse kan du sikkert overlade ansvaret til os.

Overvejelser før konstruktionen af din træterrasse

Inden vi begynder arbejdet på din træterrasse bør du gøre dig nogle overvejelser med hensyn til opgaven. Vi har samlet en liste for at hjælpe dig. Du bør overveje følgende før vi begynder:

  • Hvor skal din terrasse placeres på din grund?
  • Går du op i aftensol, morgensol, sol hele dagen eller kølig skygge?
  • Hvor stor skal terrassen være?
  • Hvordan skal den se ud?
  • Hvilke materialer skal benyttes til konstruktionen?
  • Har du råd til en træterrasse? Tjek dit budget.

Har du spørgsmål eller brug for vores rådgivning med hensyn til opgaven kan du altid give os et kald. Så tager vi en uforpligtende samtale om din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på en træterrasse

Skal vi stå for konstruktionen af din nye træterrasse kan du kontakte os på telefon 50 204 204
, du kan også skrive en mail til andreas@ab-anlaeg.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.