Mangler du en dygtig brolægger til flisebelægning til et af dine projekter i Hjørring eller Aalborg omegn? Vi har mange års erfaring med alle former for belægningsarbejde. Har du brug for en sti i haven, en ny terrasse eller skal du have anlagt en helt ny indkørsel? Uanset dit projekt kan vi hjælpe med enhver belægningsopgave. Vores erfaring som brolægger gør os til den ideelle samarbejdspartner da du altid kan regne med et veludført arbejde i høj kvalitet.

Ny terrasse fra lokal brolægger

Som anlægsgartner og brolægger har vi erfaring med belægningsarbejde og havearbejde. Vi kan derfor lave terrasser og haver der passer perfekt sammen. Vores erfaring med at harmoniserer de to områder kan hjælpe dig med at få den helt optimale løsning. Vi udføre altid arbejdet efter dine ønsker og behov, men har du brug for vores ekspertise står vi altid klar til at hjælpe med vejledning, skulle du have brug for det.

Vi kan tilbyde både træterrasser og terrasser belagt i fliser og sten.

En sti til haven

Mange folk der elsker at bruge tid i haven, får lavet en sti for at skabe et flot unikt udtryk i haven og for at øge glæden ved en gåtur i haven. En sti giver haven mere struktur og orden, samt en tydelig retning som gæster kan følge.

Belægning af trapper

Nogle folk har en hævet terrasse men ingen naturlig måde at komme fra terrassen til haven. Med belægning af trapper kan vi skabe en naturlig overgang fra terrassen til stien i haven. Har du brug for trapper til din indgang eller andet står vi selvfølgelig også gerne for det.

Ny indkørsel

drømmer du om en ny anlægning af indkørsel til dit hjem kan vi også hjælpe med det. vores arbejde som brolægger bringer os ofte kunder der ønsker en ny indkørsel. det er et af de første indtryk ved en bolig og derfor er det vigtigt at den er flot.

Kontakt din lokale brolægger i dag

Drømmer du om en ny terrasse, indkørsel eller andet kan du kontakte os og få en dygtig brolægger der kan påtage dit projekt. Du kan ringe til os på telefon 50 204 204 for en samtale om hvilken belægning du skal bruge og hvordan du vil have det gjort. Alternativt kan du også skrive til os på vores e-mail andreas@ab-anlaeg.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, så du kan få fat i en brolægger.