Belægning i Hjørring og Aalborg omegn

Skal du bruge hjælp til belægning af fliser til et projekt? Vi har base i Dronninglund men begiver os vidt omkring for at hjælpe vores kunder. Vi tilbyder hjælp med belægningsarbejde i Hjørring og Aalborg omegn. Vi udføre alle opgaver med samme passion og fokus på detaljer for at sikre en god kvalitet for vores kunder.

Belægning af terrasse, indkørsler og stisystemer

Skal I have lagt fliser i indkørslen, terrassen eller noget helt tredje? Få en professionel brolægger nær Hjørring og Aalborg omegn, til at klare den tidskrævende belægning for jer, så I kan fokusere på de ting, som er vigtige for jer. Vi har mulighed for at lave alle former for belægningsarbejde, store som små projekter, og det er dermed kun fantasien, som sætter grænser. Vi sørger altid for at få en god dialog med kunden angående ønsker og forventninger til projektet. I får derfor også en grundig vejledning gennem hele forløbet, hvor vi i samspil fastlægger belægningens placering samt ønskede fliser.

Belægning af speciel karakter

Har I et projekt, som er ud over det sædvanlige? Vi er mere end begejstrede for projekter, som kræver, at vi tænker ud af boksen. I er derfor mere end velkommen til at kontakte os og vedlægge en beskrivelse af jeres projekt. Vi gennemgår alle jeres idéer og ønsker, før vi påbegynder projektet, og i den forbindelse udarbejder vi en oversigtstegning, så I visuelt kan se det endelige resultatet.

Få et uforpligtende tilbud på dit belægningsprojekt

Ønsker I at høre mere om vores belægning nær Hjørring, Frederikshavn eller resten af Nordjylland. Så kontakt os direkte på telefon 50 204 204 eller send en e-mail til andreas@ab-anlaeg.dk. Vi udarbejder altid et uforpligtende tilbud til dig.

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.