Drømmer du om at få lavet en helt ny have, Så kan Andreas Bruce – Anlægsgartner hjælpe dig med professionel havedesign og overskuelige haveskitser der vil give dig et overblik over det endelige produkt. Når vi skal anlægge en helt ny have for vores kunder er det vigtigt for os og kunden at skabe produktiv dialog hvor vi går grundigt igennem ønsker, behov og forventninger til opgaven.

Som en virksomhed med fokus på kvalitet kan du roligt overlade ansvaret til os. Vores sans for detaljen og vilje til aldrig at komprimere med kvaliteten af vores arbejde sikre dig et resultat der vil glæde dig langt ud i fremtiden.

Få inspiration af en professionel havedesigner

Nogle kunder har hele planen for deres nye have udarbejdet fra starten. Andre er mere åbne for input og har svært ved at bestemme sig for det rigtige valg. Når vi designer din have kan du altid komme til os for rådgivning eller inspiration. Vores erfaring med havedesign igennem årene giver os et unikt perspektiv der kan hjælpe dig når du har brug for det.

Forskellige ting du ikke har overvejet kan ende med at blive essentielle elementer i din nye have. Skal du have en sti i haven, skal du have bygget en støttemur til et højbed, eller noget helt tredje? Ingen opgave er for stor eller kompliceret til os. Med en ordentlig haveskitse fra vores havedesignere og et godt overblik er der ikke en have vi ikke kan lave til dig.

Forskellige typer havedesign

Når det gælder stilen på haven, er der flere muligheder. Mange kan synes om den minimalistiske have hvor andre er mere til den romantisk have. Vi har samlet 4 forskellige havetyper herunder, hvilken have passer bedst til dig?

Minimalistisk have:

Som navnet hentyder er dette et meget stilrent design med mange af de samme planter og uden for mange detaljer. Det er utroligt simpelt med lige kanter og et roligt udtryk. Dette valg er ofte for folk der ikke bruger så meget tid i haven.

Romantisk have:

Den romantisk have har frodige blomsterrige bede, blomstrende buske og træer. Stier og bede er i bløde former og der er ofte et hyggeligt lille hjørne i haven man kan slappe af. Stemningen i haven er hyggelig og romantisk og er ofte for folk der elsker at bruge tid i haven.

Spiselig have:

I denne have fokuseres der på at indarbejde planter, buske og træer med spiselige frugter og grøntsager. Denne have er til folk der elsker selv at dyrke krydderurter, grøntsager og som gerne vil kunne nyde en tur i haven med en sund snack.

Den vilde have:

Den vilde og naturlige have er den mest afslappede og naturlige måde at dyrke sin have på. Haven vokser vildt og tiltrækker bier og sommerfugle som ude i naturen. Vil du have et stykke af naturen i din have er dette måske haven for dig.

Få hjælp til nyt havedesign

Skal vi lave din nye have, kan du kontakte os på telefon 50 204 204 for en uforpligtende samtale om hvilken have du kunne tænke dig. Du kan også skrive til os via vores e-mail andreas@ab-anlaeg.dk eller vores kontaktformular med detaljerne til din nye have. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.