Har du en jordskråning du vil have støttet? eller et højbed du vil have lavet til haven for et unikt udtryk? Så er en støttemur den optimale løsning for dig. Støttemure giver din have niveauforskel i terrænet og det er med til at skabe et flot nyt udtryk og langt bedre pladsudnyttelse. Din have vil få et helt nyt liv med en støttemur.

Andreas Bruce – Anlægsgartner har mange års erfaring med alle former for belægningsarbejde og det gælder også støttemure. Vi bygger virksomheden på tilfredse kunder, og ved hjælp af en grundig gennemgang af kundens ønsker og forventninger til projektet levere vi altid et tilfredsstillende produkt.

Vi tilbyder vores service i alle områder områder nær Aalborg og Hjørring, så har du brug for os, skal du blot give os et kald eller skrive til os.

Forskellige typer støttemure

Når du skal have lavet en støttemur står du overfor et valg. Der er nemlig mange flotte muligheder og forskellige varianter der passer til enhver smag. Er du til parkline, plantekummer, blokke eller andet? Uanset din præference, kan vi stå for arbejdet og levere et færdigt produkt i høj kvalitet.

Støttemur til ethvert formål

En støttemur kan benyttes til flere formål, hvilket også spiller en rolle når du skal vælge hvilken variant der passer bedst til dig. Skal du have en støttemur til terræn, højbed eller en terrasse? Det er vigtigt for havens endelige udtryk at man vælger varianter der passer til formålet for at få mest ud af projektet.

Leder du efter inspiration, har vi nogle færdige projekter og eksempler du kan se igennem. Før vi påbegynder arbejdet gennemgår vi også en plantegning så du kan få et overblik og en idé om hvordan resultatet kommer til at se ud.

Få et uforpligtende tilbud på en støttemur

Er du interesseret i vores hjælp er du velkommen til at kontakte os på telefon 50 204 204, eller skriv en e-mail til andreas@ab-anlaeg.dk.

Du kan også skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.