Drømmer du om et nyt hegn til din have, terrasse eller andet på din grund, kan vi stå for opsætning af hegn i alle varianter. Som anlægsgartner har vi stor erfaring med alt byggeri i træ, havearbejde og belægningsarbejde. Skal du have opsat et hegn i Hjørring og Aalborg omegn, er vi uden tvivl den ideelle samarbejdspartner. Vores erfaring og sans for detaljen vil sikre dig det optimale resultat der vil glæde dig langt ud i fremtiden.

Et alternativ til hegn er en hæk. Ønsker du at få plantet en hæk i stedet for et mere grønt og naturligt udtryk kan vi som anlægsgartner også hjælpe dig med det.

Hvilket hegn skal du vælge?

Når det gælder hvilken type hegn du skal vælge har du et hav af muligheder. Du kan få hegn med vidt forskellige udtryk og højder, som sætter sit helt unikke spin på omgivelserne. Nogle af de typiske hegn varianterne er som følgende:

  • Bræddehegn
  • Pileflethegn
  • Havehegn
  • Raftehegn
  • Trådhegn

Hvert hegn kan passe godt ind i haven i den korrekte kontekst. Udfordringen er at finde det rette match. Skal dit hegn være i haven, skal den afgrænse indkørslen eller skal den skærme for vinden når du sidder på terrassen? Havehegn er hyppigt brugt i Danmark fordi det er så let at sætte op. Det er delt op i sektioner af enten træ eller et kunststof der er tæt på vedligeholdelsesfrit. Uanset hvilken type du vælger, kan vi hjælpe dig.

Regler for opsætning af hegn

Uanset om du har aftalt at sætte hegn op med naboen eller ej er der visse regler der skal følges.

Skal hegnet sættes op på din egen grund kan du give det en højde på 180 cm plus afstanden fra skellet og hen til hegnet. Hegnet må dog ikke være til større ulempe for naboen end et fælleshegn, så afhængig af situationen kan du blive tvunget til at opsætte et lavere hegn.

Står hegnet ikke på din grund men i stedet på skellet, gælder reglerne for området. En maksimal højde på omkring 2 meter er meget normalt. Du kan aftale en højde med din nabo så længe den er indenfor parametrene. Sørg dog for at lave en skriftlig aftale så du har din og din nabos underskrift på aftalen. Det kan være rart at have i fremtiden.

Har du spørgsmål til reglementet eller opsætning af hegnet står vi altid til rådighed.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn

Skal vi stå for opsætning af dit hegn, skal du blot ringe til os på telefon 50 204 204
. Du kan også skrive til os via vores e-mail andreas@ab-anlaeg.dk eller vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud din opgave.